Реклама

У киян є можливість робити благодійні внески NFC-платежами в кіно

Купуючи поп-корн, не забувайте про благодійність. До цього вас закликають у київському кінотеатрі «Планета Кіно»
Čytaty latynkoju
У киян є можливість робити благодійні внески NFC-платежами в кіно
  1. Головна
  2. Новини
  3. У киян є можливість робити благодійні внески NFC-платежами в кіно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Купуючи поп-корн, не забувайте про благодійність. До цього вас закликають у київському кінотеатрі «Планета Кіно»

Благодійність у столиці набуває нових форм — для її популяризації тепер використовуватимуть технології безконтактних платежів. Залучили для цього один із київських кінотеатрів. У столичному кінотеатрі «Планета Кіно» встановили пристрій для пожертв із підтримкою технології бездротових платежів NFC. З його допомогою мешканці та гості Києва зможуть робити благодійні внески із використанням безконтактної оплати. Використати для цього можна картки Pay Pass чи Pay Wave у платіжних системах Visa чи MasterCard. На часі дізнатися докладніше про цю нову можливість.

Як цей спосіб підтримки онкохворих дітей працює на практиці

Починаючи із 22 квітня 2017 року, відвідувачі кінотеатру зможуть здійснити благодійний внесок. Для цього їм треба буде скористатися спеціальним автоматизованим пристроєм із назвою NFC Donation Box. Для сплати благочинного внеску потрібно піднести пластикову картку із безконтактним чіпом до спеціального датчика. З рахунку благодійника при цьому списується сума у 60 грн. Гроші будуть перераховані на допомогу онкохворим дітям. Ці кошти підуть на реалізацію проекту «Діти проти Раку».

Як дізнатися, скільки людей вже долучилися до ініціативи

NFC Donation Box має вбудований мультимедійний екран. Він у режимі реального часу інформує людей про те, скільки коштів надійшло на рахунок програми, а також висвітлює дані про те, які ці кошти використовуються. Про строк, до якого діятиме такий пристрій, поки нічого невідомо.

Share
Написати коментар
loading...