Реклама

Марк Цукерберг дасть віртуальній реальності нові можливості

Чи будемо ми грати, розмовляти та зустрічатися у електронному світі? Марк Цукерберг упевнений, що так
Čytaty latynkoju
Pixabay, ліцензія CC
Марк Цукерберг дасть віртуальній реальності нові можливості
  1. Головна
  2. Новини
  3. Марк Цукерберг дасть віртуальній реальності нові можливості
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Чи будемо ми грати, розмовляти та зустрічатися у електронному світі? Марк Цукерберг упевнений, що так

В рамках щорічної конференції CEO Facebook Марк Цукерберг презентував нові напрацювання в сфері VR та гейміфікації спілкування. Зокрема, наголошується на можливостях поширення будь-якої інформації у будь-яких обсягах зі швидкістю думки. Слово Марку Цукербергові:

Яким бачить майбутнє віртуальної реальності CEO Facebook

«Наші мізки продукують потік даних, достатній для передачі кінострічки у якості 4К» — наголошує очільник найпопулярнішої соцмережі на планеті. За його словами, цей процес відбувається щосекунди. Проблема у спілкування полягає в тому, що звичне для нас усне мовлення передає обсяг даних, співмірний із роботою звичайного аналогового модему зразка 1980-х років. «Ми працюємо над створенням системи, котра буда взаємодіяти безпосередньо із вашим мозком — і робитиме це приблизно вп’ятеро швидше, аніж зараз ви набираєте тексти на екрані смартфону» — заявив Цукерберг, коментуючи нові можливості віртуалізації. — «Більше того, ми прагнемо перетворити цю технологію на рухому, портативну, яку можна масштабувати та випускати у вигляді серійних пристроїв. Тоді «клік у мозку» та миттєвий вибір опції зробить доповнену реальність по-справжньому природньою». Поки що він не озвучив конкретних строків запуску VR-рішень від соцмережі.

Що таке Facebook Spaces

Також Марк Цукерберг продемонстрував роботу віртуального середовища Facebook Spaces. На цій VR-платформі ви зможете спілкуватися із друзями, знайомитися із новими людьми та навіть мандрувати. Інноваційний крок, хоча нам нагадує про гру-платформу Second Life.

Share
Написати коментар
loading...