Реклама

Стартап-підприємців запрошують до Києва на «воркаут»

Попереду — 6 тижнів із менторами та навчання навичкам пітчу, менеджменту і розбудови продукту
Čytaty latynkoju
Pixabay, ліцензія CC
Стартап-підприємців запрошують до Києва на «воркаут»
  1. Головна
  2. Новини
  3. Стартап-підприємців запрошують до Києва на «воркаут»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Попереду — 6 тижнів із менторами та навчання навичкам пітчу, менеджменту і розбудови продукту

Якщо у вас є стартап, ця новина — для вас. Молоді бізнеси з усієї України запрошують на 6-тижневий курс Startup Workout – безкоштовний інтенсив, що допоможе майбутнім підприємцям знайти і «прокачати» ідею свого проекту. Цю практику організовує 1991 Open Data Incubator, і на часі — розповісти, що саме чекатиме на підприємців у рамках цієї програми.

Startup Workout – це 6 тижнів інтенсивної практики для тих, хто тільки думає про власну справу або перебуває у пошуку ідеї. Допомагатимуть із пошуками та втіленням ідей ментори: окрім краш-тестів ідей та розробки пітчів, стартап-початківці зможуть вдосконалити рівень англійської.

Навчання в межах Startup Workout проходитиме із 20 травня по 1 липня у Києві, в офісі 1991 Open Data Incubator. Заявки учасників та учасниць приймаються до 12 травня 2017 року. Головне не забути, що у межах програми можуть зареєструватися лише 40 осіб.

Що варто знати про 1991 Open Data Incubator

Для тих, хто не знає (або забув), що таке 1991 Open Data Incubator, коротко нагадаємо. 1991 — перший в Україні некомерційний інкубатор, який допомагає перетворити значні обсяги відкритих державних даних на реальні стартапи, що надають сервіси українським громадянам, підприємствам та державним органам. Вибір назви його засновники пов’язують із роком відновлення української незалежності: «У 1991 році Україна почала боротьбу за незалежність. Ця боротьба триває і досі. Сьогодні вперше за всю історію країни громадянське суспільство, ІТ-ринок та державні органи знаходяться по один бік в цьому змаганні. Немає змагання один з одним, є тільки боротьба разом за краще майбутнє нашої країни». Метою своєї дільності команда інкубатору вважає надання цифрового майбутнього найбільш «недигіталізованим» секторам української економіки: «Все що потрібно для всіх нас – це API» — говориться на їхньому сайті.

Як стати учасником нового інтенсиву від 1991

Перевірити це на практиці можна вже у травні 2017 року за умови подання заявки на Startup Workout. Дізнатися деталі програми та подати заявку можна на сторінці проекту.

Share
Написати коментар
loading...