Реклама

«Наш Формат» прийшов у смартфони українців

Видавець представив версії електронних книг для планшетів, смартфонів та електронних рідерів популярних виробників
Čytaty latynkoju
Pixabay, ліцензія CC
«Наш Формат» прийшов у смартфони українців
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Наш Формат» прийшов у смартфони українців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Видавець представив версії електронних книг для планшетів, смартфонів та електронних рідерів популярних виробників

Якщо ви багато читаєте на смартфоні чи планшеті, на часі — новина для вас. Одне із найпопулярніших видавництв України  запустило продаж усіх своїх книг в електронному вигляді. Тепер всі, у кого є смартфони, зможуть купувати новинки «Нашого Формату» в електронному вигляді.

Як придбати новинки «Нашого Формату» для смартфону чи планшету

Купувати книги можна не лише на сайті, але й через мобільні магазини книг та додатків. Це — Google Play (для смартфонів на Android) та iTunes (для iPhone), стверджують у видавництві. Проте з-під українського акаунту iTunes нам не вдалося знайти та завантажити книги видавця. Тому найнадійніший спосіб — перейти у онлайн-магазин на сайті «Нашого Формату», Ви можете обрати книгу там, оформити покупки, сплатити за них банківською карткою. А вже потім завантажити придбане у телефон чи планшет. Станом на 20 квітня 2017 року представлено 133 доступних найменування ділової, художньої та освітньої літератури. Вартість електронних книг — від 60 до 90 грн. Для прикладу, паперові друковані версії багатьох новинок цього видавця коштують в середньому вдвічі дорожче за електронні.

На яких ще платформах доступні книги цього видавництва

Крім того, «Наш Формат» співпрацює із декількома українськими платформами дистрибуції електронних книг (Smart Kyivstar, Bookland, Andronum та Booxters). Також — із закордонними сервісами Barnes&Noble, Kobo, Bookmate. Новинки та бестселери «Нашого формату» можна придбати у форматах ePub, MOBI, AZW3 та PDF. Це робить їх сумісними із широким рядом електронних «читалок» (від Pocketbook і до Amazon Kindle). Варто також зазначити, що це видавництво є одним із найпопулярніших видавців перекладного нон-фікшну в Україні на сьогоднішній день.

Share
Написати коментар
loading...