Реклама

Редакція DOU.UA розпочала конкурс статей

Якщо ви добре володієте словом і цікавитесь ІТ-життям України, у вас є всі шанси виграти від 2 до 10 тис грн
Čytaty latynkoju
Pixabay, ліцензія CC
Редакція DOU.UA розпочала конкурс статей
  1. Головна
  2. Новини
  3. Редакція DOU.UA розпочала конкурс статей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якщо ви добре володієте словом і цікавитесь ІТ-життям України, у вас є всі шанси виграти від 2 до 10 тис грн

Найбільший і найдавніший ресурс України для ІТ-фахівців DOU.UA із 19 квітня і до 15 червня 2017 року проводить конкурс статей. Для усіх учасників це не лише нагода презентувати свій текст широкому загалу читачів, але й перемогти у конкурсі з головним призом у 10 тис грн. Саме таку винагороду передбачено для найцікавішого матеріалу.

Про що варто писати

Стосовно вибору тем організатори кажуть, що потрібно орієнтуватися на те, що на часі для української ІТ-індустрії. Палітра тем може бути досить широкою — від ринку праці, освіти для ІТ-спеціалістів, рейтингів компаній і аж до цікавих історій людей із цієї сфери та їхніх вражень. Також будуть раді історіям із життєвого досвіду чи опису спроб почати щось нове, окрім написання коду чи дизайну додатків. Конкурс розрахований на широке коло як читачів, так і авторів матеріалів.

Як можна здобути один із грошових призів від DOU

Головною умовою є пов’язаність обраної та описаної теми із українським середовищем інформаційних технологій. Також радять не фокусуватися на технологіях, а також на історіях бізнесу чи стартапів — бо для цього вже достатньо ресурсів. Про всі деталі, складові та умови участі можна прочитати на сторінці конкурсу. Якщо ви гарно пишете та вмієте розповідати цікаві історії про IT, вам варто долучитися до кола учасників — можливо, приз стане саме вашим.

Share
Написати коментар
loading...