Реклама

З’явився стартап, що допомагає захистити українську мову

Український стартап AxDraft розробив платформу, яка допомагає безкоштовно і швидко підготувати документи для захисту прав споживачів на отримання інформації українською мовою. Про це пише Gazeta.ua
Čytaty latynkoju
З’явився стартап, що допомагає захистити українську мову
  1. Головна
  2. Креатив
  3. З’явився стартап, що допомагає захистити українську мову
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Український стартап AxDraft розробив платформу, яка допомагає безкоштовно і швидко підготувати документи для захисту прав споживачів на отримання інформації українською мовою. Про це пише Gazeta.ua

Український стартап AxDraft розробив платформу, яка допомагає безкоштовно і швидко підготувати документи для захисту прав споживачів на отримання інформації українською мовою.

Як працює новинка від українців 

У кейсі «Захистити українську мову» є зразки скарг на порушення законодавства про мову у закладах харчування, супермаркетах та інтернет-магазинах. Користувачеві потрібно лише зареєструватись, відповісти на кілька запитань і заповнити дані. Інформація автоматично переноситься між документами користувача. Документ буде індивідуалізований у відповідності до вимог користувача, вичитаний і відформатований. Зразки документів розробила громадська організація «Незалежні».

Так, якщо в кафе чи супермаркеті відмовляються обслуговувати українською, немає меню державною мовою, або ж посадовець виступав без перекладу, одним із ефективних способів захистити свої права є подання скарги та інформаційного запиту.

Нагадаємо, що український стартап Rentberry зібравУкраїнський стартап Rentberry зібрав $30 млн на ІСО на ІСО $30 млн. Успішному продажу токенів сприяла наявність робочого продукту, що оперує на ринку США вже більше двох років, а також наявність інвестицій від великих венчурних фондів в розмірі $4 млн. Посприяло також і те, що ще до ICO про Rentberry написали провідні світові ЗМІ: The Wall Street Journal, BBC, NBC, HuffingtonPost та інші.

Випущені токени стануть платіжним засобом в рамках платформи, а зібрані кошти команда планує вкласти в розширення функцій і вихід на ринки нерухомості інших країн. Rentberry – український стартап, працює на ринку нерухомості в США. На даний момент на платформі зареєстровано 120 000 користувачів та 224 000 квартир / об’єктів по всій території Америки. На сьогоднішній день в компанії працює 23 людини. У цьому році компанія планує розширитися до 50 осіб і активно набирає співробітників в свій київський офіс.

Share
Написати коментар
loading...