Реклама

Регіональні проекти в Україні профінансують на 6 млрд грн

У 2017 році з Держфонду регіонального розвитку були профінансовані близько 800 проектів у регіонах на 3,5 млрд грн  
Čytaty latynkoju
Регіональні проекти в Україні профінансують на 6 млрд грн
  1. Головна
  2. Новини
  3. Регіональні проекти в Україні профінансують на 6 млрд грн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У 2017 році з Держфонду регіонального розвитку були профінансовані близько 800 проектів у регіонах на 3,5 млрд грн  

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України закликає регіони подавати регіональні проекти для фінансування з Державного фонду регіонального розвитку у 2018 році. Про це йдеться у дописі заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Лева Парцхаладзе на сторінці у соцмережі Facebook.

Що дасть реалізація цих проектів

У 2018 році пріоритетними напрямками для впровадження проектів є створення сучасних медичних амбулаторій, будівництво та реконструкція дитячих садків, шкіл, створення нового освітнього простору в українських школах, будівництво сучасних ЦНАПів та сервісів порятунку «Безпечно». У 2018 році фінансування проектів за рахунок Держфонду регіонального розвитку передбачено у розмірі 6 млрд гривень. Завдяки реалізації таких проектів як будівництво та реконструкція шкіл, садків, лікарень, доріг у регіонах змінюються села та міста України.

Нагадаємо, на розвиток територій у 2018 році з Державного бюджету планують направитиМільйони та мільярди: як Україна профінансує розвиток територій у 2018-му близько 37,8 млрд грн. Ця сума не включає в себе освітню та медичну субвенції, додаткові дотації, субвенції і дотації соціального захисту населення.

Share
Написати коментар
loading...