Реклама

Українські літаки «Антонов» будуть перевозити європейські супутники

Ан-124 перевозитимуть європейські супутники та обладнання для них. Про це у Twitter повідомив Президент України Петро Порошенко
Čytaty latynkoju
Українські літаки «Антонов» будуть перевозити європейські супутники
  1. Головна
  2. Новини
  3. Українські літаки «Антонов» будуть перевозити європейські супутники
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ан-124 перевозитимуть європейські супутники та обладнання для них. Про це у Twitter повідомив Президент України Петро Порошенко

Авіаційне сполучення буває не лише пасажирським — а вантажі не завжди вміщуються у стандартний вантажний літак. Саме так відбувається в ракетобудуванні й аерокосмічній галузі. Тоді на допомогу приходять надвеликі літаки. 35 років тому в небо вперше піднявся Ан-124 «Руслан» від державного підприємства «Антонов». А тепер великогабаритні літаки перевозитимуть європейські супутники. Розвиток транспортного сполучення між місцями запуску та підприємствами, що виробляють супутники для зв’язку, потребує запровадження інноваційних способів доставлення подібних вантажів. Український надвеликий літак для цього підходить чи не найкращим чином, кажуть у компанії. На часі дізнатися докладніше про формат співпраці та майбутні вантажі, які перевозитиме літак з України.

Із ким співпрацюватиме «Антонов»

Завод, який виготовляє надвеликі літаки в Україні, уклав контракт із французькою компанією «Боллоре». Ця угода стосується співпраці із перевезення супутників. Українські літаки транспортуватимуть європейські супутники та обладнання до них до місць запуску. Додамо, що це державне підприємство – єдиний в Україні виробник транспортних, пасажирських літаків і літаків спеціального призначення, котрі використовуються як на внутрішніх, так і на міжнародних рейсах. У числі найбільш відомих розробок підприємства літаки Ан-32, Ан-148, Ан-158, Ан-74, Ан-124, Ан-70 і Ан-225.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що до 2020 року український концерн обіцяє перевести«Антонов» до 2020 року переведе виробництво на стандарти НАТО своє виробництво на стандарти Північно-Атлантичного альянсу. У планах компанії є розвиток власної комплексної системи підтримки компаній, які експлуатують літаки українського виробника згідно із розробленими стандартами та процедурами міжнародного рівня.

Share
Написати коментар
loading...