Реклама

«Укроборонпром» покращив позиції у світовому рейтингу

Результати оприлюднив Стокгольмський інститут дослідження проблем світу
Čytaty latynkoju
«Укроборонпром» покращив позиції у світовому рейтингу
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Укроборонпром» покращив позиції у світовому рейтингу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Результати оприлюднив Стокгольмський інститут дослідження проблем світу

Державний концерн «Укроборонпром» покращив свою позицію на 7 сходинок у світовому переліку постачальників озброєнь на зовнішні ринки.

На скільки наторгували в «Укроборонпром»

У рейтингу найбільших світових компаній, які випускають озброєння, український концерн посів 77 місце. Ще у 2015 році українське підприємство було на 84-й позиції. Продажі техніки та зброї у 2016 році склали $1 млрд. Дослідники ринку наголошують, що у 2016 році світовий ринок озброєнь вперше за 5 років збільшився. Так, продажі зброї у світовому обсязі різними компаніями та постачальниками зросли на 1,9% порівняно із 2015 роком. Якщо порівнювати цей показник із 2002 роком, зростання склало 38%.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року виробник зброї та військових технологій з України презентував«Укроборонпром» презентує свої потужності на виставці у Бангкоку свої розробки на міжнародній виставці Defense & Security-2017 у Бангкоку. Там було презентовано ОБМ «Оплот», низку бронетранспортерів БТР-3 та БТР-4 різних модифікацій. Також концерн представив виготовлення двигунів та інших комплектуючих до бронетехніки силами українським підприємств.

Share
Написати коментар
loading...