Реклама

Ще один український банк запустив розрахунки через Android Pay

Власники банківський карток MasterCard від UKRSIBBANK отримали можливість використовувати безконтактні розрахунки Android Pay за допомогою свого смартфону
Čytaty latynkoju
Ще один український банк запустив розрахунки через Android Pay
  1. Головна
  2. Новини
  3. Ще один український банк запустив розрахунки через Android Pay
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Власники банківський карток MasterCard від UKRSIBBANK отримали можливість використовувати безконтактні розрахунки Android Pay за допомогою свого смартфону

Що варто знати про банк

UKRSIBBANK спільно з Google та MasterCard впровадив для своїх клієнтів безпечний та зручний інструмент розрахунків в 1 дотик зі смартфоном та Android Pay. Цей банк водить до складу BNP Paribas Group, яка має представництва у 74 країнах. Україна – одна з перших країн групи, де банк впровадив рішення в рамках втілення цифрової стратегії банківської установи. Раніше 2017-го було запущено новий онлайн-банкінг UKRSIB online та мобільний банкінг. Послугами UKRSIB online користуються 191 тис користувачів, із яких близько 100 тис — це користувачі мобільного додатку.

Як працює послуга безконтактної оплати

Згідно з картковою стратегією банку із початку 2018 року будуть встановлюватися виключно безконтактні термінали, а протягом наступних 2 років банк здійснить повну заміну наявного платіжного обладнання на безконтактне. Для роботи банк використовує глобальну цифрову платформа токенізації Mastercard Digital Enablement Service (MDES). З нею працюють безконтактні розрахунки через сервіси Google. Платформа надає змогу перетворити NFC-пристрій із підключенням до інтернету на безпечний платіжний інструмент.

Оплата телефоном з додатком Android Pay доступна для власників Android-смартфонів з операційною системою версії KitKat 4.4 і вище, що підтримують технологію NFC. Для користування платіжним сервісом слід завантажити додаток Android Pay з Google Play, зареєструвати свій обліковий запис та додати до нього дані карток MasterCard від UKRSIBBANK.

Раніше ми повідомляли про запускПриватБанк та Google оголосили про запуск Android Pay аналогічної послуги «ПриватБанком».

Share
Написати коментар
loading...